Site icon FormulaRapida.net

Ellinas el més ràpid en el primer contacte a Spa

12 MALJA Gustav (SWE) Strakka Racing (GBR) action during the 2015 World Series by Renault from April 24th to 26th 2015, at Motorland Aragon, Spain. Photo Jean Michel Le Meur / DPPI.

Tio Ellinas ha estat el pilot més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 3.5 Series al circuit de Spa-Francorchamps, Bèlgica. El de Strakka ha millorat el seu registre al final de la sessió tot i rodar constantment entre els primers. Fantin i Vaixivière completen el top3.


Roberto Merhi retorna aquesta cursa a la Fórmula Renault 3.5 Series després de ser absent al Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 ja que estava competint amb l’equip Manor de la categoria reina.

El castellonenc ha assistit a una sessió que ha començat amb bandera vermella, però que no ha afectat a la resta de la competició. El causant ha estat Jazeman Jaafar (Fortec Motorsports), el líder del campionat des d’aquell moment ja no ha pogut rodar més i ha acabat en darrer lloc.

El liderat se’l han alternat Pietro Fantin (International Draco Racing), Oliver Rowland (Fortec Motorsports), Tio Ellinas (Strakka Racing) i Matthieu Vaxivière (Lotus).

En els darrers minuts de la sessió ha començat a ploure, però això no ha afectat als pilots, que han seguit millorant els seus temps. Això ha permès a Tio Ellinas ser el més ràpid d’aquesta sessió.

Resultats Top10: 1 Ellinas, 2 Fantin, 3 Vaxivière, 4 Gelael, 5 Rowland, 6 De Vries, 7 Stoneman, 8 Van Buuren, 9 Dillmann, 10 Malja.