El pilot belga de VDK Elie Goldstein s’ha portat el gat a l’aigua després de la penalització que ha rebut el gandor en pista, Henkie Waldschmidt. Felix Warge ha acabat segon després de remuntar l’espectacular xifra de 30 llocs. El britànic de KR Sport Clayton Ravenscroft ha completat el podi.

En la sortida Ravenscroft li robava la cartera a Goldstein, qui sortia des de la pole position. Jordan Brown-Nutley es col·locava tercer, Joe Turney era quart i Henkie Waldschmidt cinquè.

En la segona volta ja es produïen molts canvis de posicions: Turney prenia el comandament de la carrera, mentre Waldschmidt pujava fins al quart lloc.

Una volta després, Turney ja mostrava les seves intencions d’escapar-se, mentre els seus perseguidors no acabaven de posar-se d’acord en qui havia de ser el pilot que liderada el grup.

En la quarta volta, tant Brown-Nutley com Goldstein superaven a Ravenscroft en el pas per meta, encara que el britànic aconseguia retornar-la-hi al belga poques corbes després. Per darrere, els espanyols Filip Vava i Rubén Moya rodaven en 11ª i 15ª posició respectivament.

A punt d’arribar a la meitat de carrera, Ravenscroft recuperava la segona posició que havia perdut unes voltes enrere en avançar a Brown-Nutley. El britànic de KR Sport es disposava, doncs, a seguir al seu company, qui portava unes quantes tornades en el liderat.

I dues voltes després, l’avançament entre companys es produïa. Ravenscroft prenia el liderat amb Turney enganxat al seu pontón posterior.

Dues voltes després, les tornes es tornaven a canviar i Turney tornava a posar distància sobre el seu company, mentre que aquest feia el mateix amb els seus perseguidors, els qui estaven liderats per Brown-Nutley.

A quatre voltes per al final Waldschmidt superava a Brown-Nutley i es col·locava tercer.

I a dues voltes per al final tot canviava. Un accident deixava a Waldschmidt al capdavant. Goldstein acabava segon i Felix Warge -després de remuntar 30 llocs- tercer. Els pilots de KR que havien liderat la major part de la carrera, Clayton, Ravenscroft i Joe Turner, acabaven quart i cinquè. Les penalitzacions deixaven a Goldstein amb la victòria, a Warge en segon lloc i a Ravenscroft en l’últim graó del podi. El guanyador en pista, Henkie Waldschmidt, va acabar cinquè.

El millor espanyol era Rubén Moya, qui acabava en el 21º lloc. Filip Vava era 25º i Carlos Saval havia de retirar-se.