Site icon FormulaRapida.net

El nou McLaren serà presentat el 24 de gener

Després de saber que Mercedes presentarà el seu nou cotxe el 28 de gener, McLaren ha volgut fer saber aquesta tarda que el nou MP4-29 serà presentat el divendres 24 de gener en un acte a Woking que és podrà seguir per online.

L’escuderia McLaren anunciat aquesta passada tarda mitjantçant un comunicat per les xarxes socials, on anuncia que el seu nou monoplaça per 2014, l’MP4-29, serà presentat a Woking el divendres dia 24 de gener a les 13h (hora peninsular), on es podrá seguir digitalment per el seu canal de Youtube o pel seu web oficial. Quant faltin quatre dies per l’inici dels primers entrenaments de pre-temporada, Jenson Button i el rocky, Kevin Magnussen, desvelaràn l’aspecte del nou McLaren, amb el que esperen tornar a lluitar amb els equips punters.

L’aspecte d’aquest monoplaça podria ser força diferent als models anteriors, ja que és rumoreja que l’MP4-29 podria lluïr els mítics colors taronja i blanc, després de la marxa del patrocinador principal, Vodafone.

Per finalitzar aquest ha estat el comunicat oficial de McLaren penjat a Twitter, on anunciat la futura presentació del McLaren de 2014: “Revelarem el nostre monoplaça de 2014, l’MP4-29, durant una presentació digital a través d’Internet el proper 24 de gener a les 12:00 hores, horari de Regne Unit (13:00h a Espanya). El cotxe, així com el material editorial i audiovisual, estarà disponible per a la seva visualització a www.mclaren.com/formula1, i en tots els nostres canals de les xarxes socials”.