Site icon FormulaRapida.net

El Formula 1 Barcelona Village ha obert les seves portes amb un ambient únic

Amb accés gratuït, l’espai ubicat al Port Vell dedicat a la celebració del FORMULA 1 AWS GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023 estarà obert fins al dissabte 3 de juny

El Formula 1 Barcelona Village ja ha obert les seves portes al públic. A la ciutat comtal ja es respira l’ambient de Formula 1 a una setmana de celebrar el FORMULA 1 AWS GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Situat al Port Vell (Pla de Miquel Tarradell), l’espai ja ha comptat avui amb la presència de molts curiosos, els quals han volgut veure i viure en primera persona aquesta fusió entre el mediterrani i el modernisme amb el motor i l’adrenalina. L’espai estarà obert fins dissabte 3 de juny, amb accés lliure i gratuït.

Allà, les persones que vulguin acostar-se podran gaudir d’experiències i activitats molt variades i per a tots els gustos, que van des d’una zona d’eSports o el repte de pit stops, passant per concerts i actuacions, fins a l’exposició del Williams FW41 o una rèplica del podi; sense oblidar la zona infantil, entre molts altres.

Activitats
Activacions F1
Ambientació
Zona infantil
Sostenibilitat i atenció al públic
Horaris
Agenda