L’Ed Carpenter Racing i l’equip Sarah Fisher Hartman han anunciat abans de la classificació al circuit de Milwaukee Mile, la seva fusió per al any 2015. L’equip es farà dir CFH Racing, on hi inclouran 2 cotxes, 1 de cada equip. 

Els dos equips amb un cotxe en propietat cadascun, ambdós amb base a Indianapolis, s’uniran al finalitzar la temporada. El nou equip utilitzarà les instal·lacions de l’equip Sarah Fisher Hartman, molt properes al Indianapolis Motor Speedway.

Un equip actualment utilitza el motor Honda i l’altre el Chevrolet, d’aquesta manera i per evitar rumors han anunciat que informaran més endavant sobre el tema motors, patrocinadors i personal del nou equip CFH Racing.

Aquesta unió és gràcies en part a l’estreta relació dels dos equips, ja que Carpenter va competir i guanyar la primera cursa de Sarah Fisher el 2011, encara que l’equip es va fundar el 2008. El 2012 en canvi es va formar l’equip d’Ed Carpenter, un dels més exitosos amb només un cotxe. Així ho demostren les 3 victòries aconseguides aquest any (1 Ed Carpenter a Texas i 2 per Mike Conway a Long Beach i Toronto R2), a part de les dues pole positions consecutives de Carpenter en les 500 milles d’Indianapolis.

Declaracions

Ed Carpenter: “Estic molt emocionat amb aquesta nova oportunitat de fusionar Ed Carpenter Racing amb Sarah Fisher Hartman Racing a CFH Racing. Vam triomfar junts el 2011 i sempre hem tingut una gran relació. No sembla tan llunyà la primera victòria junts a Kentucky Speedway.

“Espero amb interès començar amb aquest nou equip i continuar afegint èxits que cada un dels nostres equips hem tingut en el passat. Hi ha molta feina a fer fora de temporada per posar els dos equips junts per formar-ne un de nou, però crec que és una gran oportunitat per a tots nosaltres per créixer i aconseguir nous èxits. Hi ha molts detalls que necessitarem acabar després d’aquesta temporada, ara per ara estem centrats en acabar aquesta temporada en bona nota per Ed Carpenter Racing.”

Sarah Fisher: “La fusió dels dos equips és un gran pla. En els nuclis de totes les parts, és on hi ha molta sinèrgia que té un gran potencial pel futur. Treballant amb l’Ed, veient aquella primera victòria, va ser un punt de recolzament en el nostre equip, i espero amb interès les moltes més que vindran com a resultat de la unió de les nostres parts.”

Hartman: “Estic emocionat per l’oportunitat per Sarah Fisher Hartman Racing d’unir-nos a Ed Carpenter Racing per crear un equip d’Indycar de primer nivell. La nova col·laboració com a CHF Racing ens permetrà doblar-nos en el nostre compromís per tenir èxit dins i fóra de la pista.”