MP Motorsports ha fet oficial el fitxatge de Dorian Boccolacci per a la temporada de GP3 Series. El jove pilot de Cannes s’uneix a l’esquadra holandesa després d’un gran debut a la categoria l’any passat pilotant per Trident.


Després d’anunciar el fitxatge del finès Niko Kari, procedent d’Arden, l’equip MP Motorsport ha confirmat la incorporació d’un altre jove pilot procedent d’un altre equip. Es tracta en aquest cas del francès de 19 anys Dorian Boccolacci, que va debutar a la categoria l’any 2017, amb Trident, i va realitzar una gran temporada.

Boccolacci va arribar a la categoria després de ser subcampió, el 2016, de l’Eurocup FR 2.0. Anteriorment havia disputat la F3 Europea i la F4 francesa. En el seu primer any a la categoria va destacar molt pel seu pilotatge agressiu i la seva habitual presència al grup capdavanter. Va acabar la temporada en sisè lloc, només superat per Giuliano Alesi i el quartet invencible d’ART. A més, va aconseguir guanyar l’última cursa a Abu Dhabi, posant la cirereta del pastís a un debut més que admirable.

Ara, el francès s’uneix a l’equip que debuta a la categoria (ocupant el lloc de DAMS) i aspira a millorar el que va obtenir el 2017. De moment, no se sap qui acompanyarà Kari i el francès al tercer cotxe de l’equip, però s’espera que ho anunciïn durant els propers dies.

“Unir-me a MP Motorsport per la meva segona temporada a la GP3 senta bé,” ha comentat Boccolacci. “Sé que estan acostumats a fer-ho bé quan debuten. L’equip porta molta experiència de la F2 i l’FR 2.0. Amb Niko sent un dels meus companys, sé que ens podem estimular l’un a l’altre cap a grans resultats. Tinc ganes que comenci la temporada.”

La temporada 2018 de la GP3 Series, l’última sota aquesta denominació, arrencarà el 12 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.