El Gran Premi de Gran Bretanya de MotoGP no té una seu fixa a dia d’avui. El circuit de Donington ha renunciat a albergar aquest Gran Premi després del desacord de Dorna amb el Circuit de Gales i deixen a l’aire la nova seu, encara que tot apunta a que Silverstone serà l’amfitrió.


En mig dels test de pretemporada, el calendari definitiu de MotoGP ha patit un canvi inesperat. Donington deixarà de ser la seu del Gran Premi de Gran Bretanya per deixar pas a un altra circuit l’honor d’albergar una de les curses més especials de l’any. Des del mateix circuit han anunciat que els desacords amb el circuit de Gales han provocat aquesta fatal decisió.

“El temps perdut amb el circuit de Gales de no completar els acords de finançament ha provocat retards en gairebé tots els plans d’operacions, des del treball en pista fins al propi material. La posició actual podria posar en perill la seguretat i el bon funcionament del Gran Premi de Gran Bretanya de MotoGP a Donington, ja que els riscs comercials i la falta de temps són massa grans per permetre a Donington seguir endavant”, resava el comunicat.

Silverstone és la candidata ideal per substituir a Donington el 30 d’agost, però encara falta la confirmació oficial per part de Dorna. “Qualsevol anunci sobre la substitució de la cursa o canvis en les dates són competència del circuit de Gales i Dorna”, afegia el comunicat.