La tercera cita de la temporada va tenir lloc a Hockenheim, Alemanya, on l’equip Virage amb Dani Macià al volant va tornar a pujar al podi.

European Endurance Prototype Cup: 3 de 3 per a Virage, CD Sport finalment guanya

Després de Portimão, l’equip Virage N°1 va repetir el seu èxit a Hockenheim. Georgios Kolovos, Axel Gnos i Sacha Lehmann van aconseguir la seva segona victòria consecutiva a la categoria LMP3, la tercera per a l’equip polonès que ja havia guanyat a Paul Ricard amb el N°88. Malgrat enfrontar-se a problemes amb el motor, el N°1 no va poder participar en les qualificacions. No obstant això, gràcies al treball heròic dels mecànics, els quals van canviar el motor durant tota la nit, van aconseguir alinear-se a la graella. Georgios Kolovos va avançar ràpidament des de l’inici i Axel Gnos va portar el cotxe fins a la primera posició a la categoria LMP3. Sacha Lehmann va completar la tasca en creuar la línia de meta en primer lloc. Virage va signar un doblet ja que el N°88 (Jacek Zielonka, Raphael Narac, Daniel Macià) va acabar en segona posició. TS Corse (N°24 Nathan Kumar, Danial Frost, George King) va completar el podi, igual que a Portugal.

En NP02, CD Sport finalment va trobar el camí cap a la victòria. El N°5 de Jonathan Thomas i Thomas Imbourg havia mostrat bon rendiment en les primeres curses, però diversos problemes els havien impedit obtenir un bon resultat. A Alemanya, tot va sortir bé i van aconseguir la victòria, posant fi a la sèrie de Graff Racing, qui encara va col·locar un cotxe al podi: el N°7 de James Winslow i John Corbett, tot i patir un reventó a l’inici de la cursa. La segona posició va ser per al N°154 de Cogemo Racing. Aquest resultat també va recompensar un enorme esforç de l’equip. Antoine Lacoste va patir un accident durant les qualificacions i va ser traslladat a l’hospital com a mesura de precaució, per la qual cosa no va poder participar en la cursa. No obstant això, el seu cotxe va ser reparat completament, i Jesse Bouhet i Yohan Rossel el van portar a creuar la meta just darrere del N°5 de CD Sport.

L’espanyol, Dani Macià, feia balanç al terme del cap de setmana: “P4 en la general i P2 a la categoria LMP3, bons punts pel campionat i de nou al podi.”

“He hagut d’estalviar moltíssima benzina durant tot el meu relleu a causa de la mala sort amb els cotxes de seguretat en la nostra estratègia, tot i això el ritme era brutal. Gran treball de tot l’equip del cotxe #88 i enhorabona a l’equip del cotxe #1 per la victòria, ho tornarem a intentar a Mugello!”

Font: Ultimate Cup Series