Site icon FormulaRapida.net

En directe: l’última hora del món del motor 30/1/19

NORTHAMPTON, ENGLAND - FEBRUARY 19: Daniel Ricciardo of Australia prepares to drive the (3) Aston Martin Red Bull Racing Red Bull RB14 TAG Heuer during the Aston Martin Red Bull Racing RB14 Special Edition filming day at Silverstone Circuit on February 19, 2018 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Segueix tota l’actualitat del món del motor amb el recull de notícies d’última hora de la mà de FormulaRapida.net

11:20 – La presentació de Mercedes ja data

A falta de poc més d’un mes i mig perquè comenci la temporada de Formula 1, encara no teníem notícies sobre la presentació de l’equip MercedesAMG Petronas Motorsport. Aquest matí l’equip l’ha anunciat mitjançant un vídeo a les xarxes socials que serà el proper dimecres 13 de febrer.

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1090552705028898816

10:38 La Formula European Masters anuncia les dates dels test

 

La nova Formula European Masters, el campionat que reemplaçarà la Fórmula 3 europea el 2019, ha anunciat les dates dels tres test que realitzarà abans que comença la temporada al maig a Hockenheim. El 25 i el 26 de març estaran a Misano, l’11 d’abril a Solder i el 24 i 25 d’abril a Lausitzring.

Formula EM reveals 2019 test dates & venues, modifies testing ban rules

10:05 El WEC renova l’acord de patrocini amb DHL

L’empresa DHL Global Forwarding, que pertany al grup Deutsche Post DHL, ha arribat a un acord amb la FIA per renovar i ampliar el patrocini del Campionat Mundial de Resistència (WEC). El nou acord s’unirà a les dues parts fins al final de la temporada 2020-21.

9:40 – Irina Sidorkova disputarà la Formula 4 espanyola

La jove pilot rusa de només 15 anys s’ha incorporat al programa de juniors de SMP Racing i formarà part de l’equip Drivex School de Formula 4 espanyola en la seva primera temporada en monoplaces. D’altra banda, Mikhael Belov, també pilot júnior de SMP, correrà la Formula 4 italiana amb el Bhai Tech Racing.

Ahir – La Formula 1 farà una cerimònia d’obertura a Melbourne

Abans del primer gran premi de la temporada que se celebrarà al circuit australià d’Albert Park el diumenge 17 de març, la Formula durà a terme un acte d’obertura a Melbourne el dimecres 13. Tots els equips i pilots hi seran presents per a donar la benvinguda a la temporada de forma col·lectiva. L’entrada serà gratuïta i la cerimònia serà emesa en directe per les xarxes socials oficials de la Formula 1.