Lucas di Grassi va ser el més ràpid en la Superpole per davant de Jose Maria Lopez i Felix Rosenqvist, mentre que el líder del campionat, Sébastien Buemi va finalitzar en la 14a posició.


Grup 1: Daniel Abt, Sam Bird, Adam Carroll, Antonio Felix Da Costa

La majoria dels pilots van esperar diversos minuts en el pitlane abans de sortir a pista. Bird va aconseguir el millor temps en 1:08.3 per davant de Abt, Frijns, Carroll i Da Costa.

Grup 2: Jérome d’Ambrosio, Loïc Duval, Maro Engel, Nico Prost, Jean-Eric Vergne

Vergne va ser el més ràpid del grup i segon a la general. Prost va ser el quart classificat per a la Superpole com D’Ambrosio. Carroll i Duval van ser 8 i 9.

Grup 3: Lucas di Grassi, Mitch Evans, Jose Maria Lopez, Nelson Piquet Jr., Felix Rosenqvist

Rosenqvist aconsegueix el millor temps provisional 1:08,1, mentre que López i Di Grassi eren tercer i quart respectivament. Piquet i Evans eren pel seu costat 10è i 11è.

Grup 4: Sébastien Buemi, Tom Dillmann, Nick Heidfeld, Stéphane Sarrazin, Oliver Turvey

Nick Heidfeld va ser l’únic a entrar a la Superpole amb el tercer temps, mentre que Buemi va ser relegat al lloc 14! Truvey va ser setè, Sarrazin 12 i Dillmann 15.

Superpole: Rosenqvist, Au, Heidfeld, López, Di Grassi.

Di Grassi va ser primer amb un temps de 1:08.3. López no va poder i es va quedar a 1 mil·lèsima del brasiler. Heidfeld va estar menys entusiasmat que en el matí i va caure a 3 dècimes de Di Grassi com Bird, que va cometre un error en la seva millor volta i es va quedar a més d’un segon del millor temps. Rosenqvist no va poder repetir la seva actuació en la primera part de la qualificació i es va conformar amb un tercer lloc.

Lucas di Grassi va aconseguir la seva segona pole de la temporada per davant de Jose Maria Lopez i Felix Rosenqvist. Heidfeld, Au, Vergne, Turvey, Abt, Prost i D’Ambrosio completen el top 10.