Organitzada per l’ACO, la 35a edició del més gran clàssic del seu tipus tindrà lloc del 22 de setembre a 25 de setembre de 2022 en el Circuit Internacional de Karting de Le Mans.

Les dues torres de rellotge de Le Mans són un moment inoblidable en una cursa difícil d’oblidar. Quan ho has tastat, és difícil no tornar. Avís! Estem parlant de les 24 hores reals, d’una competència pura i dura, que té lloc al volant de màquines lleugeres, potents i ràpides, les úniques capaces de proporcionar sensacions sòlides i satisfacció duradora. Anar al final d’aquesta carrera de 24 hores significa anar al final de tu mateix mentre comparteixes les emocions d’un equip de conductors i mecànics en el context d’un repte com el que a penes existeix avui dia.

Per a aquesta 35a edició, els organitzadors han elaborat normes simples i precises que ofereixen la possibilitat que tots condueixin qualsevol que sigui la seva edat, pes, equip o pressupost. Així, s’han format quatre grups i cadascun ofereix una oportunitat real d’acabar un podi:

Grup 1 (PRO 155 kg): OK, Rotax Max Evo, X30,

Grup 2: (AM 168 kg): Rotax Max Evo, X30,

Grup 3 (AM 145 kg): KA100, X30 Junior, Rotax Junior,

Grup 4 (AM 160 kg): Rotax Junior, KA100.

El divendres 23 de setembre i el dissabte 24 de setembre, tots podran també admirar els karts que van fer feliços als conductors de 1980 a 2000, durant l’esdeveniment “Legend Kart”, mentre que un esdeveniment “SWS Rotax Sprint” servirà de suport a la cursa.