El ePrix de Brussel·les que s’havia de celebrar el 1 de Juliol, ha estat cancel·lat pel govern de la ciutat.

Una setmana després que Berlín decidís no acollir el Berlin ePrix a la Alexanderplatz, ara és Brussel·les qui cancel·la també el seu esdeveniment que en teoria s’havia de disputar al Elisabeth Park a Koekelberg.

El govern de la ciutat de Brussel·les ha donat tres raons al respecte per a la no celebració de la cursa. En primer lloc, un problema per organitzar el centre de la ciutat, ja que l’ePrix s’hagués disputat en el primer cap de setmana d’estiu i el primer de rebaixes, fet que significava un gran volum de cotxes per la zona.

En segon lloc, alguns veïns havien denunciat el impacte ecològic de la cursa si s’hagués disputat al Elisabeth Park. A més a més la ciutat de Brussel·les era escèptica amb el cost econòmic d’acollir un esdeveniment com aquest, tot i això les autoritats han expressat les seves intencions de intentar acollir la cursa en el futur.

No s’exclou pas la possibilitat de celebrar la cursa a Heysel, lloc on el primer ministres de la capital donava coma primera opció, això sí, si se’n obté el capital.

Amb els ePrix de Berlín i Brussel·les fora del calendari, la temporada 2016-2017 de Formula E només li queden sis rondes, dues a Europa (París i Mònaco).