Louis Delétraz ha aconseguit la quarta pole position de la temporada al Eurocup Fórmula Renault 2.0. Domini del equip Kaufmann en classificació ja que Kevin Jörg sortirà segon. Jake Hughes començarà tercer.


Avui primer torn pel Grup B on hem vist una estratègia estranya per part de Jack Aitken (Koiranen GP) que ha estat el primer en sortir, ha marcat 3 voltes i ha tornat a box; el mateix per Vasily Romanov (Cram Motorsport).

Pel que fa la resta de pilots, l’estratègia ha estat la mateixa que ahir, sortir a meitat de sessió. La lluita per el millor temps del grup ha tornat a estar entre Aitken i Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing). El suís a falta de 3 minut aconseguia marcar un temps de un segon més ràpid que la resta., Aitken no obstant, aconseguia tallar la distància però no era suficient.

El Grup A ja tenia doncs un objectiu a batre, la volta de 1:41.484. Un grup el qual veiem com Jake Hughes (Koiranen GP), D’Agosto (Manor MP Motorsport) i Isaakyan (JD Motorsport) feien la mateixa estratègia que Aitken i Romanov del grup B.

Però a falta de 5 minuts pel final tornava la normalitat, amb un Delétraz (Josef Kaufmann Racing) i Jake Hughes que s’apropaven als temps de Jörg. El temps del suís seria millorat pel seu company, Louis Delétraz que aconseguia tres voltes ràpides consecutives imparables,  que li permet aconseguir la quarta pole al Eurocup.