Max Defourny ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup al circuit de Jerez de la Frontera, per a l’última ronda del campionat. El belga ha acabat per davant de Hubert i Sasahara.

L’última ronda del Eurocup que es disputa a Jerez, ja que l’any que ve aquesta passarà a disputar-se a Estoril, mentre que també és l’última ronda del campionat d’enguany amb el plus de tenir 27 cotxes inscrits.

Els pilots que ja van disputar la setmana passada la ronda final de la Formula Renault 2.0 Alps en aquest mateix circuit, han tingut un avantatge especial, ja que han acabat entre els 15 primers.

Entre ells destaca Max Defourny que participa com ha convidat i que ha marcat el millor registre amb un 1:40.405, darrere a 1 mil·lèsima ha acabat Anthoine Hubert que va guanyar la setmana passada en aquest circuit, i de moment, apunta a preferit per les 3 curses que s’han de disputar.

Fixin-se si ha estat beneficiós participar una setmana abans que hem vist als dos Arta Engineering en el top 10. En canvi, els Koiranen GP que també van competir a Jerez fa 7 dies, no han solucionat els problemes de posada a punt del seu cotxe, acabant entre el tretzè i quinzè lloc.

Els equips que no van competir com els Manor o els Kaufmann han patit molt més que ningú. Els de Kaufmann que recordem estan empatats a punts en el campionat, han acabat en dinovè i penúltim lloc amb Jörg i Delétraz respectivament.

Per tant, un cap de setmana que es presenta incert però amb un clar avantatge de Anthoine Hubert.