Jehan Daruvala ha aconseguit la seva primera pole position en monoplaces a la classificació per a la cursa 1 de la Fórmula Renault 2.0 Alps. El jove pilot de l’equip Force India que participa com a convidat en aquesta cursa, ha fet la pole per 3 mil·lèsimes sobre Jack Aitken. Hughes ha estat tercer.


Després de 15 minuts de retràs en l’inici de la primera classificació del cap de setmana, últims minuts d’activitat del dia, no eren gaire aprofitats per als pilots que sortien un minuts més tard per tal d’aprofitar al màxim els pneumàtics que en aquesta pista pateixen molt, per culpa de la calor en l’Autòdrom Marco Simoncelli.

Travis Jordan Fischer (Cram Motorsport) era el primer en sortir amb només 11 minuts pel final, a continuació anirien sortint la resta de pilots amb els Koiranen GP de Hughes i Riener sortint a falta de 8 minuts i per tant, amb els pneumàtics millor que ningú per fer el millor registre.

Matevos Isaakyan (JD Motorsport) començava marcant el ritme amb un 1:34.511 que milloraria a posteriori. Però a falta de 5 minuts pel final, Jack Aitken (Koiranen GP) marcava el millor temps amb un 1:34.033 just per davant de Hughes, el líder del campionat.

En els darrers dos minuts el temps baixaven de la barrera del 1”34, amb un Jehan Daruvala (Fortec Motorsports) que marcava un temps 4 dècimes superior al duet britànic de Koiranen GP. Ambdós pilots intentaven superar al pilot indi al final de la sessió però no ho aconseguien.

Jack Aitken es quedava a 3 mil·lèsimes del jove pilot de Force India. Jack Aitken sortirà segon amb Hughes tercer seguit d’Isaakyan, Romanov, Vivacqua, Riener, Korneev, Perullo, Pronenko, Cazzaniga, Hamprecht, Ferrer, Bulatov, Baptista, Allen, Nerses Isaakyan, Baiguera i Falchero.