Jehan Daruvala continua amb el seu gran estat de forma dominant els lliures de la Fórmula Renault 2.0 NEC al circuit de Spa-Francorchamps.


Com a categoria de suport a les 24 hores de Spa-Francorchamps que FormulaRapida.net cobrirà. La Fórmula Renault 2.0 NEC va començar la seva activitat el dimecres en un test de 2 hores en que Jehan Daruvala (Fortec Motorsports) va ser el més ràpid. El jove pilot segueix amb el seu gran estat de forma, ja que la setmana passada va aconseguir dues pole positions a Misano durant la Fórmula Renault 2.0 Alps.

Seguit de Daruvala en aquest van acabar Alex Gil (Fortec Motorsports), Dries Vanthoor (Josef Kaufmann Racing), Nobuharu Matsushita i NIkita Mazepin (Josef Kaufmann Racing).

Avui s’han fet les sessions lliures oficials els nouvinguts Koiranen GP, l’equip dominant a la Fórmula Renault 2.0 Alps que ha decidit participar al NEC fins a final de temporada degut a la llarga durada d’espera per a l’última ronda de Jerez, han fet el temps més ràpid amb Dan Ticktum.

El britànic va ser una dècima més ràpid que Daruvala que va acabar segon. Colin Noble (MGR Motorsport) va acabar tercer seguit de Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing) i Philiph Hampreht (Koiranen GP).

En la segona sessió, Daruvala ha seguit essent dels més ràpids en el doblet de Fortec que ha completat Ferdinand Habsburg. Els Kaufmann de Delétraz i Jörg els segueixen amb Alex GIll al cinquè lloc.

Demà a les 9 del matí es disputarà la classificació que decidirà la graella de sortida de la cursa 1 i 2. La cursa 1 serà el mateix divendres a la tarda a les 12:30, mentre que la segona serà el dissabte a les 9:50, just abans de les 24 Hores de Spa.