Actualment, hi ha molta incertesa sobre quan podrà tornar a competir Daniel Ricciardo aquesta temporada a la Fórmula 1

El pilot d’AlphaTauri va sofrir una fractura metacarpiana en els entrenaments lliures del Gran Premi dels Països Baixos, fet que va provocar que tampoc hagi estat present en el Gran Premi d’Itàlia una setmana després, ja que l’australià va haver de viatjar fins a Barcelona per a ser operat d’urgència pel prestigiós Dr. Mir.

Christian Horner, director de Red Bull, va dir a Monza que la recuperació de Daniel Ricciardo va segons el que es preveu, però creu que el pilot australià no podrà participar en el pròxim doblet del calendari, el Gran Premi de Singapur i del Japó.

Copyright: Red Bull Content Pool

A Zandvoort, Red Bull va recórrer al seu jove pilot Liam Lawson per a substituir a Ricciardo a partir de la tercera sessió d’entrenaments lliures, i a Monza, el pilot neozelandès de 21 anys va completar el seu primer cap de setmana complet, acabant fora dels punts a l’onzena posició.

No va haver-hi manera de comparar la seva actuació amb la del seu company d’equip Yuki Tsunoda, ja que va haver d’abandonar per un problema amb la unitat de potència durant la volta de formació.