L’equip Hyundai Motorsport ha confirmat la renovació del contracte de Dani Sordo pels propers dos anys. Així doncs, el pilot espanyol correrà el 2015 amb la marca coreana, on s’espera que participi en prop de deu ral·lis. Aquesta operació posa en perill a Juho Hanninen, Chris Atkinson i Hayden Paddon, que han estat presents amb Hyundai en alguna ocasió d’aquest 2014.


Després de córrer sis ral·lis aquesta temporada al costat de Hyundai, Dani Sordo ha aconseguit la confiança de l’equip coreà i ha pogut renovar el seu contracte per a les dues pròximes temporades, on la seva activitat en pista s’intensificarà. Al 2015, com a company de Thierry Neuville com a mínim, anirà al voltant de deu proves, mentre que per al 2016, el cap d’equip, Michel Nandan, ha declarat que l’espanyol possiblement ja corri tota la temporada sencera.

Ara per ara encara està per confirmar si Hyundai tindrà un tercer cotxe com aquesta temporada, i després de la renovació de Sordo, el lloc en l’equip per tres pilots es posa seriosament en perill. Aquests són Juho Hanninen, Chris Atkinson i Hayden Paddon, que podrien no seguir amb la marca coreana a partir de 2015. No obstant això, si l’espanyol finalment només va deu proves, algun o altre dels pilots tindrà l’opció de pujar a un cotxe de l’equip oficial, tot i que encara està per veure qui pot ser l’afortunat. Hyundai sembla estar fent les coses bé, i després de l’històric doblet a Alemanya amb Neuville i Sordo, l’equip té molta il·lusió i moltes ganes de millorar els resultats d’aquesta temporada.

Aquestes han estat les paraules de Dani Sordo després de la seva renovació amb Hyundai, recollides per WRC.com:

  “Estic encantat de continuar la meva associació amb Hyundai Motorsport després d’una temporada de debut molt exitosa treballant junts. Hem aconseguit coses prometedores amb el i20 WRC i no podem oblidar el doblet del Ral·li d’Alemanya, que va ser un moment molt especial”.

Mentrestant, el director d’equip, Michel Nandan, ha dit això al respecte d’aquesta operació que ha dut a terme el seu equip:

“Dani ha demostrat una gran consistència aquesta temporada en diferents tipus de superfícies. Ha demostrat que pot ser ràpid en diferents circumstàncies, i a més, el més important, es que ha treballat per a l’equip. La nostra alineació per a la propera temporada és molt forta, i ja hem pogut veure del que són capaços els nostres dos pilots, que van aconseguir un fantàstic doblet al Ral·li d’Alemanya. Esperem poder celebrar coses similars en el futur”.