CRG va fer oficials dues noves incorporacions en la seva línia de pilots pel 2019: Enzo Trulli es va anunciar per a la classe OK Junior i Gabriel Bortoleto per OK. Tots dos pilots es van confirmar l’any passat al CRG Racing Team, subratllant la seva voluntat de continuar el treball positiu realitzat junts.

Enzo Trulli, de 14 anys, fill de l’expilot de F1 Jarno, que el segueix com a entrenador a la pista, està a punt de començar la seva segona temporada a OK Junior, després de causar una bona impressió amb un creixement constant en el seu primer any en el kàrting internacional. Va aconseguir dues victòries en 2018 (el Trofeu Margutti i el DKM a Lonato), però principalment va guanyar molta experiència per ser utilitzada en el seu segon any a OK Junior.

La relació entre Gabriel Bortoleto i CRG està encara més consolidada, si pensem que el jove brasiler va créixer en un equip extern de CRG a 60 Mini i ha estat protagonista durant dues temporades a OK Junior amb el Factory Racing Team. Molts resultats importants es van aconseguir l’any passat, com el tercer lloc en el Campionat d’Europa i el tercer lloc en el Campionat del Món. Ja en les últimes dues carreres WSK de la temporada, Gabriel va començar a la classe OK sent ràpid immediatament. El 2019 realitzarà un programa complet a OK a les carreres de la FIA, però tampoc s’exclou un programa a la categoria KZ2, que es decidirà després de realitzar algunes proves al començament de la temporada.

Trulli i Bortoleto s’uneixen al confirmat Paolo De Conto a KZ, Pedro Hiltbrand (KZ i OK), als germans Luyet a KZ2 i al francès Théophile Naël a OKJ. En les properes setmanes, més pilots es faran oficials, després de definir alguns detalls del contracte, però l’objectiu és reduir el nombre total de pilots en comparació amb la temporada passada.

CRG també va anunciar una restricció en el programa de curses, amb l’objectiu de fer que l’activitat de l’equip de carreres sigui més funcional a les necessitats de la companyia. L’objectiu del 2019 és concentrar-se en els esdeveniments de la FIA (Campionats europeus i mundials), la funció és promoure el kàrting i representen el concurs tècnic més famós, mentre que la nostra presència en esdeveniments internacionals secundaris es reduirà considerablement, ja que penalitzen l’activitat en els Campionats Nacionals. I no tenim un retorn important en termes tècnics i d’imatge. Sobre aquests temes, CRG ha intentat diverses vegades atreure l’atenció dels operadors i l’autoritat esportiva internacional per reduir les carreres internacionals, però malauradament hi haurà més de 25 carreres també el 2019. Una reducció de carreres per a l’equip de curses de CRG significa també poder brindar una millor assistència als nostres clients i equips associats compromesos en els Campionats Nacionals i en els trofeus de marca única més importants en termes de vendes.

Comunicat de Premsa: CRG