Site icon FormulaRapida.net

CORTÉS I LUENGO GUANYEN LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE LA POBLA, MEMORIAL SUKER

El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada, aquest diumenge 20 de març, al circuit de La Pobla de Mafumet.

La prova de 4 Hores de Resistència – memorial Suker – organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet ha reunit 26 equips, majoritàriament del grup 3 Aigua, tot i que també hi havia convocades les categories Canvi, Màster 40 i Grup 2 Aire.

Molta nuvolositat però gens ni mica de pluja en un matí ideal per a la pràctica del motociclisme en un traçat de La Pobla en perfectes condicions.

Bernat Cortés i Rubén Luengo han estat els guanyadors de la cursa. L’equip amb el dorsal 43, encasellat dins la categories Grup 3 Aigua, ha aconseguit fer un total de 129 voltes al llarg de les 4 Hores de Resistència. Luengo i Cortés també han marcat la volta ràpida, deixant el crono en 1:47.630. Oriol Mena i Albert Arjonilla, també amb 129 voltes, han finalitzat en segona posició, a poc més de mig minut de l’equip guanyador. El podi de la categoria Grup 3 Aigua l’ha completat l’equip format per Albert Batlles, Víctor Redondo i Xavier Martínez, amb 126 voltes.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, el duet format per Albert Fernández i Gerard Arabia s’ha endut el triomf de manera contundent amb 116 voltes, 44 més que l’equip amb el dorsal 25, format per Sergi Ventura i Jordi Ventura.

A Màster 40, triomf per a l’equip format per Oriol Pallarès, Àlvar Garriga i Albert Díaz. Tots tres pilots han firmat una gran actuació que els ha permès sumar 116 voltes. Juan José Ruiz i Raúl Garcia han finalitzat segons, mentre que Miquel Àngel Piquer, David Garcia i Daniel Royo han completat el top tres.

La propera cursa del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors se celebrarà el 23 d’abril a Canet de Mar.