Conor Daly ha aconseguit trobar seient per participar a la Indy500. Serà amb Dale Coyne Racing, gràcies a l’acord amb Thom Burns Racing. Es tracta d’un promotor immobiliari de gran reputació que ja ha ajudat econòmicament a altres pilots en el passat per la seva participació a la mítica cursa.

Thom Burns Racing li ha proporcionat a Conor Daly l’important patrocini de les forces aèries dels Estats Units. Precisament aquest patrocinador posarà el disseny del cotxe, amb elements amb un alt nivell de patriotisme nord-americà.

Serà la segona vegada que Conor disputi la Indy500 amb Dale Coyne Racing. Portava dos anys a temps complet amb les escuderies Coyne i Foyt, però es va quedar sense seient després que aquesta última es decantés per Tony Kanaan i Matheu Leist. La manca de pressupost li va impedir aconseguir un segon seient i ara té l’oportunitat de demostrar que és un pilot vàlid per a la competició.

Els resultats no l’han acompanyat. Ha estat divuitè els dos anys a temps complet sent la temporada passada el pilot a temps complet que menys punts va realitzar. El seu millor lloc ha estat una segona posició a Detroit. La seva aventura per Europa tampoc li va donar els seus fruits, on va competir en GP3 i GP2 sense més transcendència.

Coyne diu estar “molt content” de tenir a Daly de tornada a l’equip: “Conor ha fet un gran treball per a nosaltres en el passat i esperem continuar aquest any en IMS. També esperem treballar amb Thom Burns Racing i estem molt contents i honrats de ser socis i representar la Força Aèria dels Estats Units”.

Conor Daly ha donat les gràcies al seu nou equip: “No puc agrair-li a Dale Coyne prou per tenir-me de nou en l’equip i Thom Burns prou com per portar aquest programa juntament amb la Força Aèria per donar-nos una oportunitat de lluitar a la cursa número 102 de les 500 milles d’Indianapolis. Juntament amb un increïble equip de gent a Dale Coyne Racing amb el qual he tingut el plaer de treballar anteriorment, crec que tindrem una gran oportunitat per brillar“, afirma el pilot.

Conor, que anirà amb el monoplaça número 17, formarà part dels quatre cotxes que Coyne posarà en pista. Sebastien Bourdais, Pietro Fittipaldi i a falta de confirmació, Pippa Mann seran els pilots restants.