Max Chilton ha aconseguit la seva primera victòria a la Indy Lights en l’oval del Iowa Corn, Estats Units. El britànic ha dedicat la victòria al desaparegut Jules Bianchi. Jones acaba segon i talla punts a Harvey que ha acabat cinquè. Enerson tanca el podi.


La Indy Lights tenia una graella de sortida dominada per els Europeus amb Chilton des de la pole seguit de Jones i Harvey.

Els pilots de Carlin mantenien la primera posició per davant de RC Enerson (Schmidt Peterson Motorsports) que pujava a la tercera posició a la sortida. Al darrere Pigot (Juncos Racing) perdia posicions i havia de començar l’operació remuntada. Però no atrapava a Kyle Kaiser (Juncos Racing) que aconseguia superar a Anderson (Schmidt Peterson Moorsports) i Ethan Ringel (Schmidt Peterson Motorsports) per pujar al cinquè lloc, al voltant de la volta 40.

A meitat de cursa, Ed Jones aconseguia atrapar a Chilton, perjudicat pel transit, i l’avançava per passar a liderar la cursa. Els doblats feien que la resta de la graella atrapés els líders. Però el ritme dels cotxes anglesos permetia separar-se de la resta  doblar fins al sisè classificat, abans de la primera bandera groga de la cursa provocada per Ethan Ringel que es retirava per problemes mecànics.

La bandera verda tornava a falta de 29 voltes pel final. Max Chilton aconseguia escapar-se i liderar fins al final per aconseguir la seva primera victòria a la categoria. Ed Jones completa el primer doblet de Carlin en un oval, RC Enerson acaba en un tercer lloc merescut.

En quart lloc acabava Kyle Kaiser després de desfer-se de Harvey que ha acabat cinquè. Sisè lloc per Scott Anderson seguit de Piedrahita, Pigot, Blackstock, Serralles i Ringel.