Sergio Sette Camara ha estat el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments classificatoris a Imola, per a la FIA Formula 3 Europea. El brasiler tot i això acumula una penalització i ha vist com Eriksson i Stroll seran els pole sitters.

La segona classificació és la més important del cap de setmana ja que decideix l’ordre de sortida de dues curses.

Els MotoPark tot i tenir motor Volkswagen han aconseguit estar al davant de la classificació amb Sergio Sette Camara  que amb un temps de 1:36.138 era el més ràpid de la sessió, dues dècimes més ràpid que Joel Eriksson.

Camara  però amb una penalització per canviar de motor perd la pole en benefici del jove pilot de BMW, Joel Eriksson i per el jove de Williams, Lance Stroll (Prema Powerteam), qui es pot endur el campionat demà.

El segueix els britànics George Russell (Hitech GP) i Callum Ilott (Van Amersfoort Racing), mentre que Maximilian Günther (Prema Powerteam) sortirà cinquè, i haurà de remuntar si vol seguir viu en el campionat.

Pel que fa a la segona volta més ràpida que decideix l’ordre de sortida de la Race 3, Lance Stroll  s’ha emportat la onzena pole del que va d’any, per davant d’Ilott i Russell; Günther ha estat quart seguit de Camara, cinquè.

La sessió ha tingut una bandera vermella quan el Niko Kari (MotoPark) s’ha sortit de pista. També s’ha sortit de pista Nikita Mazepin (Hitech GP) però ha assolit tornar a pista, igual que Chung Chang (ThreeBond with T-Sport).

Resultats QP2 per la Cursa 2:

1 Camara 2 Eriksson 3 Stroll 4 Russell 5 Ilott 6 Günther 7 Aron 8 Barnicoat 9 Hubert 10 Cassidy 11 Piquet 12 Jensen 13 Beckmann 14 Newey 15 Zhou 16 Kari 17 Mazepin 18 Sasahara 19 Chung Chang

Resultats QP2 per la Cursa 3:

1 Stroll 2 Ilott 3 Russell 4 Günther 5 Sette Camara 6 Eriksson 7 Aron 8 Barnicoat 9 Hubert 10 Jensen 11 Piquet 12 Cassidy 13 Zhou 14 Beckmann 15 Kari 16 Mazepin 17 SSasahara 18 Chung Chang 19 Newey