Sébastien Buemi ha guanyat l’ePrix de Marràqueix després d’escalar la graella i avançar a les últimes voltes el líder Felix Rosenqvist, que ha estat tercer després d’haver vist com també l’avançava Sam Bird.


Encara més líder surt Sébastien Buemi (Renault e.dams) després de sortir-ne a Hong Kong. Segona cursa d’aquesta temporada i segona victòria del suís, que avui en una actuació magistral ha pogut pujar llocs amunt a la graella fins arribar al líder i abatir-lo, tot amb una gran gestió de l’energia.

El poleman, Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) ha mantingut la posició preferent i durant el primer estint s’ha escapat del seu perseguidor, Sam Bird (DS Virgin Racing). El britànic perdia pistonada i seria avançat per Jean-Éric Vergne (Techeetah) quan era ja a més de quatre segons del líder.

Vergne havia arribat fins la segona posició després d’avançar Piquet (NexTEV NIO), que no tenia un bon ritme i gastava més bateria que la resta. Buemi, que havia sortit setè i ja havia avançat el seu company d’equip a les primeres voltes, escalava posicions passant Abt i més tard també Piquet per acabar l’estint en quarta posició.

Rosenqvist, Vergne i Piquet eren els primers pilots en enfilar el pit-lane, mentre que la resta, més conservadors, pararien una volta més tard, a la dissetena.

El canvi més significatiu era Buemi arribant ja a posicions de podi i deixant Bird en quarta posició. Piquet romandria a box durant més d’un minut per problemes mecànics i Vergne, que sortia segon, seria penalitzat amb un drive-through que el feia recular fins les posicions de baixos punts.

Els pilots més ràpids eren els qui s’havien aturat més tard, i així aprofitaven Buemi i Bird per passar ambdós a Felix Rosenqvist, que ja havia perdut ritme. Darrere, Di Grassi passava el seu company Abt en les últimes voltes, quan vèiem com Duval quedava fora de la competició amb el cotxe aturat.

La bandera de quadres arribava amb bandera groga en pista després que Evans s’estampés contra les barreres de protecció. Altra victòria per un Buemi que es posiciona amb força per aquesta tercera temporada de la Fórmula E.

La propera cita, quan la Formula E viatgi a Argentina, però això no serà fins el febrer per l’ePrix de Buenos Aires.