En una altra cursa poc emocionant, Sébastien Buemi torna a guanyar i amplia considerablement el seu marge en el campionat amb els errors de Di Grassi i Vergne. Lopez i Heidfeld han quedat segon i tercer respectivament.

La cursa va començar i Jean-Éric Vergne va estar prop de superar Sébastien Buemi, però el suís va conservar la primera posició. Jose Maria Lopez quasi col·lisiona amb Vergne, però el primer gir es va superar sense incidents. Amb dues voltes completades, Buemi ja tenia més d’un segon sobre Vergne.

En la volta set, Esteban Gutiérrez estava rodant molt lent i va perdre la cinquena plaça en favor de Felix Rosenqvist. El següent grup va arribar a la posició del mexicà. Per darrere, Lucas Di Grassi ocupava la quinzena posició i intentava superar Tom Dillmann, però va ser el brasiler qui va ser avançat, per Antonio Félix Da Costa.

En la volta 16, Di Grassi Da Costa van xocar. El portuguès va haver d’abandonar i es va decretar Full Course Yellow. Diversos pilots van aprofitar per fer el canvi de cotxe. Es va tornar a la verda a la volta 23 amb Mike Conway, que no s’havia aturat, en primera posició. Di Grassi va aprofitar la situació caòtica per pujar a la desena plaça. Tres voltes més tard, el brasiler va fer servir el FanBoost per superar Nico Prost i es va posar vuitè.

En aquest mateix grup, Robin Frijns va superar Gutiérrez, que també perdria la setena plaça amb Di Grassi i la vuitena amb Prost. Però el brasiler va ser penalitzat amb un Drive Through per no complir el temps mínim requerit al Pit Stop.

Al capdavant, Vergne estava apropant-se a Buemi, però el francès va cometre una errada i va impactar amb el mur, veient-se obligat a abandonar. El cotxe de seguretat va sortir. Amb l’accident, Lopez era tercera amb Nick Heidfeld tercer.

En la volta 38 es va tornar a còrrer. Lopez es va apropar a Buemi però no el va arribar a superar. Di Grassi, que ja no tenia opcions de puntuar, va aturar-se per ajustar el cotxe de cara a establir la volta ràpida, i ho va aconseguir. Buemi ja s’estava allunyant de la resta. Es va anunciar una sanció a Frijns, Gutiérrez Dillmann per superar la velocitat màxima permesa sota FCY. En la volta 43, Sam Bird, que també estava fora dels punts, li va prendre a Di Grassi la volta ràpida.

A falta de dues voltes, Di Grassi va xocar frontalment amb el mur després de bloquejar els frens. Va sortir el Safety Car i la cursa va acabar amb ell en pista. En l’última volta es va aturar el cotxe de Daniel Abt, que va deixar el seu equip sense punts.

La cursa va finalitzar amb Buemi aconseguint el cinquè triomf de l’any seguit d’un Lopez que suma el seu primer podi en la categoria i d’un Heidfeld que ja en porta dos consecutius. Completen el Top 10 Rosenqvist, Prost, Frijns, Nelson Piquet Jr, Dillmann, Mitch Evans Stèphane Sarrazin.

Amb aquests resultats, Buemi ja té 132 punts, seguit de Di Grassi amb 89, Prost amb 58, Heidfeld amb 47 i Vergne amb 40. La propera cursa serà l’ePrix de Berlín, cita doble, els dies 10 i 11 de juny.