Sébastien Buemi ha aconseguit la seua segona pole position en la FIA Fórmula E, la quarta per al seu equip (E.dams Renault), en la classificació de l’E- Prix de Long Beach (Califòrnia, EUA). El suís eixirà per davant de de Daniel Abt i el líder del campionat, Nicolas Prost.

El primer grup de classificació ho formaven: Hedifeld, Alguersuari, Pic, Speed i Vergne.

Els cotxes d’Andretti Autosport (Speed i Vergne) van dominar la sessió, especialment Vergne, que va marcar la volta més ràpida del dia en 57.277. Volta que milloraria després en una desena. Speed va acabar només a mitja desena del seu company d’equip.

Després va ser el torn del segon grup de clasificació format per: Prost, Bird, Duval, Trulli i Senna.

Sam Bird (Virgin Racing) es va col·locar tercer, seguit de Prost (E.dams Renault) en quart lloc. Loïc Duval (Dragon Racing) es va xocar contra el mur a la seva volta ràpida i ha acabat en últim lloc.

Però la sorpresa del grup va ser la increïble volta de Nicolas Prost qui va fer la pole position provisional marcant un temps de 56,944 segons.

El tercer grup estava format per Di Grassi, Sarrazzin, Da Costa, Duran i Piquet Jr.

Va ser dificil per aquest grup millorar els temps marcats anteriorment pero, per sort, Da Costa (Amlin Aguri) es va col·locar en quart lloc, i poc després, Di Grassi (Audi Sport Abt)es va col·locar segon després d’una volta impressionant. En els últims minuts, Piquet Jr (Xina Racing) va acabar a tan sols 0,03 segons de Prost. Piquet podria haver obtingut la pole si no li hagués molestat Sarrazin (Venturi) que també era a la seua volta ràpida.

Durant el temps de descans entre els grups 3 i 4, el cotxe de Di Grassi es va incendiar a causa d’una bateria externa.

Finalment, el grup 4 estava format per Abt, Buemi, D’Ambrosio, Liuzzi i Chandhok.

A soles pilots de parla francesa han aconseguit fer la pole a aquesta competició, i això és el que D’Ambrosio (Dragon Racing) i Buemi (E.dams Renault) varen intentar, prenent el lloc vuitè i novè abans de la bandera vermella que va sortir a causa d’un accident de Liuzzi (Trulli Racing) que es va xocar amb el mur del revolt 5.

Bandera verda a falta de 4 minuts per al final. Daniel Abt (Audi Sport Abt) va fer la pole provisional però immediatament després. Buemi va millorar el temps de l’alemany.

Segona pole position per a Buemi al campionat, quarta per a l’equip E.Dams.