Després que el seu company d’equip liderés en la primera sessió d’entrenaments lliures, Sam Bird va ser el més ràpid de la segona sessió de lliures per davant de Rosenqvist i Di Grassi, que es va estavellar en els últims minuts de la sessió. Els entrenaments es van marcar per la bandera vermella de Loic Duval a mitjans de la sessió.


Les condicions climàtiques no havien canviat molt entre les sessions de pràctica lliure, però semblava més amenaçant que abans.

Tots dos Andretti van saltar primers a la sessió de trenta minuts de durada. Després de la primera tanda escurçada, els pilots van tornar de seguida a voltes de 200Kw. Lucas di Grassi va ser el més ràpid en els primers 200Kw davant de Renault e.dams. Malgrat una volta molt ràpida, Piquet va trencar una de les seves aletes davanteres en una vorada.

Adam Carroll va provocar la primera bandera groga amb una virolla al revolt 5, on Sam Bird també es va envirollar en el mateix lloc exacte uns minuts més tard. A meitat de la sessió, Felix Rosenqvist començava una volta de 200Kw però al mateix temps, Loic Duval va perdre la seva roda davantera esquerra que va causar una bandera vermella. Rosenqvist estava liderant seguit de Di Grassi i Buemi.

A falta de vuit minuts, la sessió es va reprendre amb tots els que estaven en pista excepte Duval i Carroll, però Maro Engel es va aturar a l’exterior del primer revolt durant uns segons. Igual que en els primers compassos de la sessió, tothom va fer voltes de 200Kw, però Di Grassi va trencar la seva ala davantera en el revolt 4 i es va veure obligat a retrocedir, el que va arruïnar totes les esperances d’una volta real de 200Kw, excepte Bird que va obtenir el temps més ràpid sota les banderes grogues.

Quan va sortir la bandera a quadres, Sam Bird seguia liderant davant de Rosenqvist i Di Grassi. Buemi, Frijns, Piquet, Turvey, Vergne, Prost i Engel van completar un top ten cobert per menys de 0.8s.