La Formula E ja ha arribat a Santiago de Xile. En un primer contacte amb una pista ràpida i irregular, Sam Bird s’ha portat el millor temps d’una sessió que va acabar abans d’hora per un accident de Maro Engel. L’FP2 ha finalitzat de la mateixa manera, amb una bandera vermella provocada per Nico Prost a falta de 2 minuts i Jean-Éric Vergne com el pilot més ràpid.


La primera sessió de lliures va suposar l’inici del primer ePrix de Santiago de la història. La pista estava plena de sots i l’adherència era reduïda, motiu pel qual van ser freqüents les sortides de pista en els primers minuts de l’entrenament. Pilots com Felix Rosenqvist, Nelson Piquet o Luca Filippi es van sortir al revolt 3, el que ve després de la recta més llarga

El primer pilot a colpejar el mur va ser Sébastien Buemi, que, tot i no patir un gran accident, va tenir un cop prou fort per danyar la seva suspensió i posar fi a la seva sessió.

A falta de 4 minuts, Maro Engel va tenir un accident que va provocar una bandera vermella. La sessió es va donar per acabada i Sam Bird es va endur el millor temps, seguit de Rosenqvist i Jean-Éric Vergne.

Ja en la segona sessió, la temperatura havia pujat i les condicions de la pista havien millorat, pel que gairebé hi va haver cap incident, malgrat que Dragon Racing va tornar a patir algun problema mecànic dels que els porten perjudicant tota la temporada. En utilitzar el mode de classificació, els temps del matí van ser ràpidament superats.

Havia estat una sessió molt neta fins que, a falta de dos minuts per al final, Nico Prost va colpejar el mur. Tal com havia succeït en la sessió matinal, es va mostrar la bandera vermella i la sessió va ser donada per finalitzada.

Vergne havia marcat, poc abans de l’accident, el millor temps de la sessió, un 1:18.662. Alex Lynn va ser segon, a només tres centèsimes del francès, i Mitch Evans tercer, seguit dels dos Mahindra,

La classificació del ePrix de Santiago es disputarà a les 12:00 hora local (16:00 a Espanya), amb la cursa prevista per a les 16:00 a Xile, 20:00 a Europa Central.