Brad Binder ha estat el més ràpid del divendres al circuit aragonès de MotorLand, Alcanyís. El de KTM ha estat el més ràpid en la segona sessió de lliures, mentre que el espanyol Jorge Navarro ha estat el més ràpid en la primera.

En la primera sessió d’entrenaments lliures, Jorge Navarro (Estrella Galicia 0.0 Marc VDS) ha estat el més ràpid per davant de la KTM de Juanfran Guevara (RBA Racing Team) i les Honda de Enea Bastianini (Gresini Racing Moto3) i Aron Canet (Estrella Galicia 0.0 Marc VDS). Completa el top 5 l’altre RBA, la del argentí Gabriel Rodrigo.

El líder del campionat, Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) que pot assolir el títol aquest cap de setmana acabant “només” segon, ha finalitzat onzè en la primera sessió, encara que en la segona ha tornat a la seva posició habitual, el primer lloc.

El sud-africà ha estat una dècima més ràpid que les KTM de Andrea Migno (SKY Racing Team VR46) i Fabio Quartararo (Leopard Racing). Completa el top5 les Honda de Fabio di Giannantonio (Gresini Racing Moto3) i Jorge Navarro.