Amb profunda tristesa, els pares de Jules Bianchi, Philippe i Cristine, el seu germà Tom i la seva germana Mélanie, desitgen fer saber que Jules ha mort la passada nit al Centre Hospitalari Universitari (CHU) de Niça (França), on va ser ingressat després l’accident del 5 d’octubre de 2014 a l’circuit de Suzuka durant el Gran Premi del Japó de Fórmula 1.


Jules ha lluitat fins al mateix final, com sempre va fer, però avui la seva batalla ha arribat al final. El dolor que sentim és immens i indescriptible. Desitgem donar les gràcies al personal mèdic del CHU de Niça que l’ ha cuidat amb amor i dedicació. També donem les gràcies al personal del Centre de Medicina General a la prefectura de Mie (Japó), que va cuidar a Jules immediatament després de l’accident, així com a tots els altres doctors que han estat involucrats en la seva cura durant els últims mesos.

A més, donem les gràcies als colegues d’en Jules, als seus amics, als fans i a tothom que ha demostrat el seu afecte per ell durant els passats mesos, la qual cosa ens ha donat una gran fortalesa i ens ha ajudat a lluitar en temps tan difícils. Escoltar i llegir tants missatges ha fet que ens adonem de quant Jules ha arribat als cors i ments de tantes persones arreu del món.

Voldríem demanar que la nostra privacitat es especti durant aquests temps difícils mentre tractem d’acceptar la pèrdua de Jules