Marco Bezzecchi s’ha endut la victòria en la categoria petita, en una cursa bastant plàcida per a ell, en que ha marcat un ritme fort per evitar que els seus rivals poguessin atacar-lo. Darrere d’ell ha acabat Enea Bastianini, després d’una gran remuntada en la segona meitat de carrera, ha completat el podi Jorge Martín, que ha superat a Masia en l’últim revolt, obligant al valencià a sortir de pista per evitar el xoc.

La sortida ha estat neta, de seguida s’ha format un primer grup capdavanter amb Bezzecchi, Martín, Arenas i Rodrigo, amb l’italià per davant i un intercanvi constant de posicions per darrere. Això ha propiciat que un intent de caça, dirigit per Masia, s’acostés. D’aquesta manera, tant Masia com Dalla Porta han atrapat a aquest grup, quan encara faltaven 17 voltes, és a dir, quan s’havien disputat 6.

En aquest escenari, Rodrigo ha perdut contacte amb el grup a causa d’un error al primer revolt, quan intentava avançar posicions. El mateix li ha passat a Dalla Porta un parell de voltes més tard, el que li ha privat de lluitar per la victòria, tot i ser el pilot més ràpid.

La cursa s’ha estabilitzat durant unes voltes, amb el grup format per Bezzecchi, que tractava d’escapar-se per evitar sorpreses, Masia i Martín, que lluitaven per la segona posició i Arenas, que esperava a qualsevol error per guanyar posicions. L’intent d’escapada de Bezzecchi no ha prosperat i Martín fins i tot ha estat capaç de posar-li la moto, a falta de 3 voltes, però l’italià s’ha mostrat intractable.

Aquesta baralla ha ajudat a Bastianini i Dalla Porta, a contactar amb el grup líder a falta de 2 voltes. No ha necessitat res més Bastianini per arribar fins a la segona posició, sorprenent a Masia i Martín, que han hagut de lluitar per l’última plaça del podi en l’últim revolt. Martín s’ha alçat amb la tercera plaça mentre que Masia ha perdut posicions en haver de sortir de la pista per evitar xocar amb el madrileny.

Els rivals en el campionat de Bezzecchi i Martín, Aron Canet i Fabio di Giannantonio, desè i onzè respectivament, han salvat els mobles en aconseguir puntuar, en una cursa fluixa per als dos. Poc premi la dotzena posició de McPhee, que sortia últim i era vuitè entrant en l’últim revolt.