El corredor de Talavera de la Reina serà un dels pilots oficials d’Aprilia el proper any al Aprilia Gresini Racing Team.


Álvaro Bautista ha signat amb Aprilia per a les dues pròximes temporades del Campionat del Món de MotoGP. El de Talavera va fer el seu debut en un Gran Premi sobre una Aprilia i es va coronar Campió del Món de 125cc amb la marca italiana el 2006.
L’espanyol està disputant actualment la seva cinquena temporada a la categoria reina i compta en el seu palmarès amb tres podis i una pole position a MotoGP, així com 16 victòries, 33 podis i 18 pole positions comptabilitzant totes les categories.
L’arribada de Bautista s’anuncia pocs dies després de la formalització del retorn d’Aprilia a MotoGP amb Gresini Racing el 2015, un any abans del que havia decidit prèviament pel fabricant italià.

“És un pas més en la formació de l’equip que correrà amb Aprilia l’any que en MotoGP”, ha comentat Romano Albesiano, director d’Aprilia Racing. “Divendres passat, vam anunciar el nostre retorn al Campionat amb Gresini Racing i avui afegim una peça molt important del nostre mosaic anunciant l’arribada de Bautista. Em complau especialment perquè Álvaro ha estat confirmat en un equip que coneix bé. És una base que assegura que aconseguim ràpidament la competitivitat, un objectiu que ens ha portat a avançar el nostre retorn a MotoGP”.
“Estic content de continuar treballant amb Bautista”, ha dit Fausto Gresini. “Álvaro té una gran experiència a MotoGP i la seva contribució serà sens dubte essencial per al desenvolupament del nou projecte d’Aprilia. Crec realment en ell i en el seu potencial. Estic segur que portarà els resultats que busquem. Aquest acord de dos anys ens permet a més preservar el vincle entre Álvaro i Gresini Racing, que data de 2012 i s’ha enfortit en els últims anys “.
Finalment, el mateix Álvaro Bautista ha valorat: “Estic molt content d’haver signat amb Aprilia per a les dues pròximes temporades del Campionat del Món de MotoGP. Treballar directament amb un fabricant és l’objectiu que m’havia proposat per al meu futur i Aprilia em va oferir l’oportunitat “.
“Estic molt motivat per aquesta nova aventura perquè torno a una marca que em va donar grans satisfaccions en el passat i amb la qual he viscut molt bons moments. La cooperació entre Aprilia Racing i Gresini Racing em permet sobretot seguir a l’equip amb el qual he corregut des de fa tres anys i que s’ha convertit en la meva segona família. Saber que vaig a tenir el suport de molts enginyers i tècnics és molt emocionant i estic ansiós per començar a treballar amb ells “.