El italiano, ganador del GP de San Marino en 2015, lidera las dos primeras sesiones de entrenamientos libres.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Riviera de Rimini per als equips del Campionat del Món de Moto3 ™ s’ha disputat sota una intensa calor. Els pilots de la menor de les categories han sortit al Misano World Circuit Marco Simoncelli amb una temperatura ambient de 27’2º C i 44º C a l’asfalt.

El primer pilot a baixar de la barrera de 1’43 durant el cap de setmana ha estat Enea Bastianini (Gresini Racing Moto3). L’italià, que havia liderat la FP1, s’ha imposat a la FP2 amb un registre de 1’42.805. Bastianini aspira a repetir la seva actuació de l’any passat, quan aconseguia la pole i la victòria.

Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) ha acabat a més d’una desena del temps de Bastianini. L’actual líder del Campionat del Món de MotoGP ™ ha finalitzat en segona posició mentre que Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0), el seu màxim rival pel títol, ha estat sexe.

En tercera posició ha conclòs Joan Mir (Leopard Racing) amb un registre de 1’43.291. El pilot espanyol, al manillar d’una KTM, ha rebaixat el seu temps de l’FP1 en més de sis dècimes. Mir lluita aquesta temporada per ser el millor debutant en la menor de les categories.

La Mahindra millor classificada és la de Jorge Martín (Mahindra Gavina Aspar), que ha estat desè. Abans de disputar la sessió tots els pilots del fabricant indi han completat una volta d’honor al circuit per celebrar la participació número 100 de Mahindra en el Campionat del Món.

La segunda sesión de entrenamientos libres del Gran Premio TIM de San Marino y de la Riviera de Rímini para los equipos del Campeonato del Mundo de Moto3™ se ha disputado bajo un intenso calor. Los pilotos de la menor de las categorías han salido al Misano World Circuit Marco Simoncelli con una temperatura ambiente de 27’2º C y 44º C en el asfalto.

El primer piloto en bajar de la barrera de 1’43 durante el fin de semana ha sido Enea Bastianini (Gresini Racing Moto3). El italiano, que había liderado la FP1, se ha impuesto en la FP2 con un registro de 1’42.805. Bastianini aspira a repetir su actuación del año pasado, cuando lograba la pole y la victoria.

Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) ha terminado a más de una décima del tiempo de Bastianini. El actual líder del Campeonato del Mundo de MotoGP™ ha finalizado en segunda posición mientras que Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0), su máximo rival por el título, ha sido sexo.

En tercera posición ha concluido Joan Mir (Leopard Racing) con un registro de 1’43.291. El piloto español, al manillar de una KTM, ha rebajado su tiempo de la FP1 en más de seis décimas. Mir lucha esta temporada por ser el mejor debutante en la menor de las categorías.

La Mahindra mejor clasificada es la de Jorge Martín (Mahindra Gaviota Aspar), que ha sido décimo. Antes de disputar la sesión todos los pilotos del fabricante indio han completado una vuelta de honor al circuito para celebrar la participación número 100 de Mahindra en el Campeonato del Mundo.

Nota de Prensa de MotoGP.com