Ben Barnicoat i Charles Leclerc han estat els més ràpids durant la segona sessió d’entrenaments lliures al circuit italià de Monza en unes condicions climatològiques complicades amb la presència de la pluja. Segueixen els dos Fortecs Nyck de Vries al tercer lloc. Isaakyan només ha acabat setzè a 3 segons del britànic.

 

Els segons entrenaments lliures igual que els primers, han estat marcats per la pluja. El britànic del equip Fortec Motorsports, Ben Barnicoat ha estat l’autor del temps més ràpid de la sessió de la tarda amb un 2’06”520.

Els Fortec han dominat generalment la classificació perquè trobem a Charles Leclerc al segon lloc a una dècima del líder i al convidat del cap de setmana Jack Aitken en el cinquè lloc. Entre ells, el Koiranen GP i el Tech 1 Racing de Nyck de Vries i d’Akash Nandy que ha finalitzat en el quart lloc.

Yuan Bo ha estat el sisè amb el Koiranen seguit per ALesso Rovera amb el Cram Motorsport, Luke Chudleigh (Tech 1 Racing), Hong Li Ye (Koiranen GP) i finalment tanca el top 10 el nét del campió del món de Fórmula 1 Emerson Fittipaldi, Pietro Fittipaldi (MGR Motorsport). El brasiler el any 1972 va guanyar el Gran Premi d’Itàlia de Fórmula 1 amb el Lotus, potser els coneixements del avi han ajudat a Pietro.

Matevos Isaakyan (JD Motorsport) màxim rival de De Vries en el campionat, només ha finalitzat setzè; a gairebé tres segons del temps de Barnicoat; en una sessió que ha patit tres banderes vermelles provocades per Evstigneev primer, Nandy després i Riener finalment.