Jorge Marín s’ha endut la Pole de Moto3 gràcies a una sensacional última volta amb la qual ha tret més de 6 dècimes d’avantatge a tothom. Al seu costat sortiran Canet i Guevara.

La primera classificació del dia va començar amb, com acostuma a ser habitual, la majoria de pilots rodant lent amb la intenció d’aconseguir un bon rebuf. El dominador de l’entrenament lliure del matí, Arón Canet, es va mostrar fort des dels primers minuts i es va posar líder essent, a més, l’únic pilot en 1:53.

El liderat li duraria bastant al de Corbera, mentre que els habituals Joan Mir i Jorge Martín; i algun inesperat, con Juanfran Guevara o Tatsuki Suzuki ocupaven les següents posicions. Fabio Di Giannantonio va patir la primera caiguda de la sessió, al segon revolt.

En l’últim intent, diversos pilots venien en volta ràpida, però només Martín va poder superar Canet i es va endur la Pole amb un 1:53.368, amb més de sis dècimes d’aventatge. Darrere d’ell, Canet i Guevara completen la primera línia, mentre que Romano Fenati, Mir i Marcos Ramírez formen la segona.