Cursa d’infart de nou en el DTM. Les condicions canviants del cel en el circuit de Nürburgring ens han ofert un espectacle imprevisible que ha finalitzat amb la victòria de Lucas Auer i un podi format només per pilots de Mercedes amb Paul Di Resta i Robert Wickens.

Just abans de la cursa ha començat a ploure i això ha significat que els pilots han hagut de sortir amb pneumàtics de pluja. En la sortida, Augusto Farfus (BMW) agafava el liderat de la cursa i s’escapava de l’autor de la pole position, Lucas Auer (Mercedes), per darrere els seguien Robert Wickens (Mercedes) i Marco Wittmann (BMW) qui havia realitzat una sortida dolenta.

Cap a la volta 10 la pista ja tenia un carril de sec, i els pilots es plantejaven entrar a box per ficar pneumàtics de sec. Semblava que la decisió era la correcte i fins i tot Farfus que liderava en solitari entrava a box, fins que a la volta 19 la pluja tornava al circuit i aquest fet beneficiava als pilots amb pneumàtics de pluja que havien seguit en pista.

Aquests pilots eren Auer, Paul Di Resta (Mercedes), Wickens, Maro Engel (Mercedes), René Rast (Audi), Jamie Green i Edoardo Mortara (Mercedes). Tots ells s’aturarien a box més tard per ficar un nou joc de pneumàtics de pluja, mentre que els pilots que tenien pneumàtics de sec algun seguia en pista -com en el cas de Gary Paffet- o entraven a box per ficar pneumàtics de pluja -com en el cas de Farfus.

Un cop completades les aturades a box era Di Resta qui es trobava en el liderat però aquest es deixaria superar pel seu company de marca, Lucas Auer qui finalment creuaria la línia d’arribada en primera posició. Mercedes aconseguia monopolitzar els quatre primers llocs amb Di Resta i Wickens al podi, Engel protagonitzant un altre bon resultat en la quarta posició.

Rast finalitza cinquè després d’un inici de cursa complicat, igual que Jamie Green i Edoardo Mortara que els segueixen en sisena i setena posició, després de rodar últims. Farfus i Wittmann amb dues aturades a box han acabat en la zona de punts seguit de Paffett que ha completat el final de cursa amb pneumàtics de sec.

En quant al campionat de pilots, Mattias Ekström (Audi) manté el liderat amb 128 punts, però Auer es situa just un punt per darrere el suec. Rast salva un dia complicat i és tercer de la general a 4 punts del seu company de marca. També en la lluita però a 18, 21, 24, 26 i 31 punts s’ubiquen Mike Rockenfeller, Jamie Green, Timo Glock, Maxime Martin i Marco Wittmann

Resultats:

1 Auer 2 Di Resta 3 Wickens 4 Engel 5 Rast 6 Green 7 Mortara 8 Farfus 9 Wittmann 10 Paffett 11 Müller 12 Glock 13 Spengler 14 Rockenfeller 15 Ekström 16 Blomqvist 17 Mart