El circuit urbà de Morisring va despertar a les 11 del matí amb la primera de les tres curses del cap de setmana de la Fórmula 3. Les diferències foren mínimes. Alex Palou estava obligar a resoldre la seva mala posició; igual que el primer classificat del campionat, Enaam Ahmed.

El francés Sacha Fenestraz es va quedar fora de la suma total de punts després de ser baixa durant la primera volta. Marcus Armstrong buscava escapar-se. No obstant, l’emoció de la cursa va ser posterior gràcies a les sancions i incidents. Catsburg va haver de complir amb el “drive through” després de saltar-se la sortida i Jonathan Aberdein va trompejar quan intentava guanyar una posició.

Finalment en aquesta cursa, la bandera de cuadres la va rebre el pilot de Prema, Marcus Armstrong. Ralf Aron va confirmar el doblet italià i, tot i que per darrere la lluita es mantenía entre Daruvala i Ticktum, el de Carlin va conseguir la posició de podi per primera vegada aquesta temporada.

Al dia següent, en la segona cursa d’aquesta competicióEnaam Ahmed sortia desde la pole position per intentar endur-se la tercera victòria de la temporada i solucionar el mal resultat que va marcar la jornada anterior. Pero un cop es va apagar el semàfor, Daniel Ticktum va calar el seu monoplaça i, tot i que semblava que la resta de participants va ser capaç d’evitar el xoc, Vaidyanathan no va poder salvar-lo. Va colpejar de tal manera que ambdós cotxes van quedar destroçats; però amb la sort que cap dels pilots involucrats va patir danys.

Enaam Ahmed i Robert Shvartzman lluitaven per la primera posició cos a cos, però la batalla va ser tan intensa que en un estira i arronça, la direcció del cotxe de Prema es va trencar; obligant al pilot a retirar-se. En vista de com estava el panorama, direcció de cursa va decidir treure bandera vermella.

Finalment, després de tots els incidents, el guanyador de la segona cursa per primera vegada va ser Juri Vips. Ahmed i Armstrong tancaven el podi. Alex Palou era cinquè.

En la tercera i última cursa, Dan Ticktum va ser el guanyador de la jornada després de l’incident protagonitzat la cursa anterior. No obstant això, la cursa va estar repleta d’incidents amb el vermell com a màxim protagonista, durant tota la cursa i especialment a la primera volta. Alex Palou va topar amb Nikita Trotskiy. Aquest primer incident va provocar una un embut a la pista.

Palou finalment es va retirar de la competició a causa d’un problema a la suspensió.