Els joves pilots Marcus Armstrong i Enzo Fittipaldi han estat anunciats recentment com a pilots joves de la Ferrari Driver Academy.


 
Actualment, la graella de la Fórmula 1 està plena de grans talents, i de grans campions, com són Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Lewis Hamilton o Kimi Räikkönen. Tots aquests, algun dia, hauran de deixar la seva carrera, de manera que molts equips ja busquen nous talents, per fer-los campions del Món de F1 en un futur.

Una de les escuderies que comença a buscar a aquests nous talents, és Ferrari, ja que ha incorporat a Marcus Armstrong i Enzo Fittipaldi. D’aquesta escola ja han sortit pilots com Sergio Pérez, actualment en Force India.

Comencem amb Marcus Armstrong, amb tan sols 16 anys, va ser avaluat per l’escuderia italiana el mes passat al circuit de Fiorano, allà va participar al costat d’altres molts joves, també es trobava l’espanyol David Vidales. El neozelandès va començar pels kartings el 2010 i el 2011 on ja guanyava títols importants. D’aquí, va passar a competir en la Formula Renault 2.0 i en el trofeu de la passada tardor a la Formula 3 britànica. I aquest mes de gener de 2017, competirà a la Toyota Racing Series a 2017.

D’altra banda, Enzo Fittipaldi, el nét d’Emerson, bicampió del món de Fórmula 1 el 1972 i 1974, amb Lotus i McLaren respectivament. El jove de 15, també va participar en la mateixa prova a Fiorano. Durant 2016 va participar en el Campionat Júnior de Ginetta, on va acabar 18è en la classificació general i obtenint un vuitè lloc com el millor resultat. Ha participat en diversos campionats de karting d’Estats Units, aconseguint un setè lloc a la Florida Winter Tour el 2015 i setè en la Rotax Grand Nationals Micromax de 2009.

Tots dos, dins de la Ferrari Driver Academy, tindran de companys a l’actual campió de la GP3, Charles Leclerc, i altres pilots com Antonio Fuoco i Giuliano Alesi, que també són futures promeses de l’escuderia.