Marcus Armstrong s’ha emportat la seva primera victòria en monoplaces després d’un fantàstic debut en la Toyota Racing Series ja com a jove pilot de la Ferrari Driver Academy.

En la primera ronda del campionat disputada al Ruapuna Circuit a Chirstchurch (Nova Zelanda), el talentós pilot de 16 anys aconseguia guanyar la primera cursa del campionat gràcies a un avançament sobre Jehan Daruvala (M2 Competition) a meitat de cursa, després d’una situació de cotxe de seguretat.

Un fet desafortunat per Daruvala jove pilot de Force India que havia estat dominant la primera meitat de la cursa després de sortir des de la pole position.

A part d’aquesta maniobra, la resta de pilots que han acabat entre els 10 primers, han aconseguit aquesta posició a la primera volta. Ferdinand Habsburg (M2 Competiiton) que sortia tercer baixava fins la setena posició, mentre que el jove de Red Bull, Richard Verschoor (Giles Motorsport) aconseguia el seu primer podi i la volta ràpida de la cursa.

Per darrere els seguien Thomas Randle, Taylor Cockerton, Pedro Piquet, Habsburg, Enaam Ahmed, Brendon Leitch i Kami Laliberté.