Aprilia presenta la moto amb la qual disputarà el campionat del món de Moto GP aquest curs. Un model que pilotaran Álvaro Bautista i Marco Melandri i estarà encapçalat per Fausto Gresini.

Aprilia presenta avui la seva nova moto per a la temporada 2015, avançant un any l’estrena oficial de la marca italiana. El motiu d’aquest avançament és que Aprilia anirà desenvolupant la RS-GP durant aquesta temporada per tenir l’any que ve una moto totalment de fàbrica.

Aprilia ha confiat en un dels veterans en el món de les motos, com és Fausto Gresini, per encapçalar el projecte. I els pilots escollits per desenvolupar la màquina són Marco Melandri i Álvaro Bautista.

Declaracions:

Romano Albesiano (Gestor deportiu de Aprilia):“Hem estat en el circuit durant les primeres proves de la temporada tot i que l’aventura de veritat comença avui. Reaparèixer el 2015 és una aposta arriscada però pot ser la que millors resultats ens done, podíem haver-nos tret molta pressió tornant el 2016 però creiem que amb l’experiència de les superbikes i el projecte ART podem fer una moto competitiva per a la temporada.”

Álvaro Bautista (Pilot): “M’agrada aquest nou repte. És, per a mi, un nou estímul i una gran motivació. Som molt conscients que tenim molta feina a fer i també som conscients que aquesta serà una temporada marcada pel desenvolupament, pel que no estem establint cap meta per a nosaltres mateixos, excepte el millorar cursa a cursa, treballant dur.”

Marco Melandri (Pilot): “Estic molt motivat. Confie i sé el que aquest departament de competició és capaç de fer, encara que això no canvia les dificultats que inevitablement hauran d’enfrontar. Hi ha també alguns avantatges, com poder “adaptar” a mi mateix a una moto, cosa que mai he sigut capaç de fer fins ara en la meua carrera, ajudant els xics en el procés de desenvolupament i donar-los les meues indicacions. “