El pilot italià ha sigut el més llest del grup i s’ha fet amb la victòria de la primera cursa de la temporada per tan sols 7 mil·lèsimes sobre Brad Binder. La tercera posició ha sigut per a Bagnaia mentre que el primer espanyol ha sigut Navarro en setena posició.


 

Romano Fenati va mantenir la primera posició en la sortida, amb Loi i Binder seguit d’ell. Per darrere no hi va haver cap incident destacable.

En el primer pas per meta es va demostrar la importànicia que té el rebuf a Moto3, i més en un circuit como el de Qatar, que té una recta d’un kilòmetre.

Binder es va col·locar primer després d’avançar en la recta a Fenati i a Loi, qui va perdre moltes posicions i va caure fins a la desena posició. Els rebufs també van permetre que cap pilot es pogués escapar, ja que els avançaments a la recta principal eren constants.

Binder, Navarro, Antonelli, Bagnaia i Fenati es van escapar una mica formant un petit grup al cap de cursa, seguit del segon grup encapçalat per Bulega i Quartararo. A falta de 12 voltes pel final, la distància entre ambdós grups era de mig segon.

Bulega va aconseguir despenjar-se del segon grup i, marcant el seu propi ritme en la seva cursa de debut, va arribar al grup del davant. Loi també estava rodant molt ràpid i també s’acostava als líders de cursa.

A falta de 6 voltes pel final, la cursa estava encara oberta. El grup que liderava, format pels sis pilots anomenats anteriorment, estava molt junt, encapçalat casi totes les voltes per Binder, que seguint els passos d’Oliveira, volia intentar dominar la cursa sense desenganxar-se de la primera posició.

A falta de 3 voltes pel final, Loi va arribar a contactar amb el grup del davant, mentre que Bastianini intentava el mateix, i finalment ho va aconseguir, formant un grup de 8 pilots que lluitarien per la victòria.

Entràvem doncs en la última volta amb els 8 pilots líders amb opcions de guanyar la cursa.

Binder va intentar mantenir en la recta la primera posició, però Antonelli va ser més llest i, per només 7 mil·lèsimes es va fer amb la victòria de la primera cursa de la temporada. Binder va acabar finalment segon, seguit de Bagnaia, que va aconseguir un podi per a Mahindra. La quarta posició va ser per Fenati, que va poder acabar malgrat haver corregut amb una infiltració mèdica. Bastianini va ser cinquè, Bulega va acabr sisè en la seva cursa de debut, i Navarro setè.