Alpine ha presentat en el dia d’avui l’A523, el nou cotxe d’Esteban Ocon i Pierre Gasly per a la nova temporada de Fórmula 1

L’equip Alpine ha presentat a la ciutat de Londres el seu nou cotxe per a la temporada 2023 de Fórmula 1. Els d’Enstone han estat els últims a presentar el seu cotxe, però ja es coneixia l’aspecte de l’A523 ja que van ser captats en càmera realitzant el filming day.

L’A523 és molt semblant al seu antecessor. Predomina el color blau, característic de l’escuderia, i conté el color rosa degut al seu patrocinador principal, que segueix sent BWT. No obstant això, els francesos han volgut donar-li un toc diferent al cotxe, ja que la part del darrere conté una tonalitat fosca.

Respecte al disseny del cotxe, la part frontal del cotxe és més punxeguda i també hi ha hagut modificacions a la zona dels pontons.

A més, l’equip francès ha presentat una segona decoració de color rosa, que utilitzaran durant les tres primeres curses de la temporada (Bahréin, Aràbia Saudí i Austràlia).

Copyright: BWT Alpine F1 Team
Temporada 2023

Actualment, l’equip Alpine es troba en un moment de canvi i adaptació. Degut a la marxa de Fernando Alonso a l’equip Aston Martin, els d’Enstone van decidir apostar per Pierre Gasly, que acompanyarà a Esteban Ocon en aquesta nova aventura de l’equip francès.

L’estructura francesa, amb una parella de pilots francesos, té un gran repte aquest any. Ocon i Gasly no van tenir una bona relació en el passat, tot i que sembla que ja han solucionat els seus problemes. Ara hauran de treballar junts si volen que el seu equip faci un pas endavant.

Després de finalitzar quarts en el Campionat de Constructors, guanyant la partida a l’equip McLaren, els d’Enstone volen seguir ascendint i intentar lluitar amb Red Bull, Ferrari i Mercedes. Tot i això, McLaren, i possiblement, Aston Martin, no els hi posaran les coses fàcils.