Alfa Romeo ha presentat una decoració especial per al Gran Premi de Bèlgica, promocionant la seva associació amb Kick

Alfa Romeo va començar una col·laboració amb Kick abans de l’inici de la temporada 2023, i la decoració que utilitzaran durant el Gran Premi de Bèlgica serà la primera ocasió en la qual la nova plataforma de streaming destacarà amb la seva presència en la carrosseria del C43.

El monoplaça de Valtteri Bottas i Guanyu Zhou lluirà logos i adhesius de Kick en verd brillant en l’aleró davanter, l’aleró posterior i els pontons, i portarà les llandes a joc.

Fundada a l’octubre de 2022 per Stake, soci principal d’Alfa Romeo, Kick és una plataforma de retransmissió en directe que ha atret a més de 10 milions d’usuaris en els seus primers set mesos.

La start-up pretén plantar cara a les famoses plataformes de streaming oferint als seus creadors un repartiment del 95% enfront del 5% dels ingressos per subscripcions de seguidors.

Un dels seus fitxatges més sonats és el del streamer canadenc xQc, que va signar un acord d’exclusivitat de fins a 100 milions de dòlars i va atreure a més de 400.000 seguidors a la seva plataforma Kick.

Alfa Romeo, amb seu a Suïssa, ha gaudit d’un recent repunt en el seu rendiment en el Gran Premi d’Hongria del passat cap de setmana, en el qual Zhou i Bottas van classificar cinquè i setè en la graella, respectivament.

Un problema en la sortida de Zhou va privar al pilot xinès de l’oportunitat de puntuar, mentre que Bottas també va acabar fora del top 10 després de quedar-se embullat en el trànsit en la primera volta.

L’escuderia d’Hinwil es manté novena en el campionat de constructors 2023 abans de l’última cursa prèvia a les vacances d’estiu, que es disputarà aquest cap de setmana a Spa-Francorchamps.