Site icon FormulaRapida.net

Alexander Albon el més ràpid en el segon día de test al Motorland

El tailandès de l’escuderia KTR, Alexander Albon, ha obtingut el millor registre del segon dia de test a Aragó amb un crono de 1:55.617 amb el que ha pogut dominar la sessió matinal. A la tarda el millor temps ha estat pel MP Motorsport d’Andrea Pizzitola, però mig segon més lent que el registre d’Albon. A la general del dia han tancat el top tres De Vries i Isaakyan. 

Per Eric Calduch

Alexander Albon ha dominat la sessió matinal de test al circuit de Motrland, a Aragó, on ha marcat un 1:55.617 amb el seu KTR. Aquesta vegada han hagut fins a dues banderes vermelles a causa dels problemes tècnics que estàn tenint aquests nous monoplaces. Darrere del tailandès ha finalitzat el Koirean GP de Nyck De Vries i el AVF del rus Matevos Isaakyan.

La jornada de la tarda els temps han disminuit i el MP Motorsport d’Andrea Pizzitola ha marcat el millor temps amb un 1:56.021. Molt aprop del italià acabat el Josef Kaufmann Racing de Kevin Joerg i darrere del suïs el Prema Powerteam de Dennis Olsen. Aquesta jornada vesperina s’han protagonitzat dues banderes vermelles més causades pel Tech 1 de Luke Chudleigh i pel Arta Engineering de James Allen.

La general del día acabat amb Albon al capdavant seguit de De Vries, Isaakyan, Pizzitola, Joerg, Gachet, Hubert, Amweg, Bonifacio i Orudzhev. L’espanyol Iñigo Bikuña ha tancat la classificació amb l’AV Formula.