Aleix Saumell s’ha emportat la victòria a la categoria Elit del Campionat de Catalunya d’Enduro a La Bastida de Tost

Campionat de Catalunya d’Enduro

Aleix Saumell ha liderat la categoria Elit del Campionat de Catalunya d’Enduro amb un temps de 30:13. Francesc Aguilar ha acabat segon i Jan Olivera ha pujat a l’últim esglaó del podi.

A E-125 2T, Marc Truyols ha travessat la línia d’arribada en primera posició, marcant un temps de 31:25, superant Pol Guerrero per quatre segons i mig. Nil Rojas ha estat tercer.

A Júnior Open, Alfredo Pellicer ha guanyat (30:58), superant Bruno Bozzo per mig minut. Pau Conesa ha finalitzat la prova en tercera posició.

Oriol Casany ha encapçalat la classificació a Sènior A (31:17). Sergi Conesa ha quedat en segon lloc, a només sis segons, i Èric Garcia, tercer. A Sènior B 2T, Antoni Romero ha registrat el millor temps (24:39), seguit per Edgar Riera i Roger Puig. Jaume Plans ha guanyat a Sènior B 4T (24:41), seguit per Alexandre Guerra i Èric Garcia.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme

Guillem Inglés ha destacat a Júnior Trofeu (24:31). Albert Arranz i Gerard Vila han completat el podi.

Èric Augé s’ha adjudicat la victòria a Sènior C 2T (24:40), seguit per Alejandro Andreu i Xavier Llauradó. Albert Cardona ha vençut a Sènior C 4T (25:03), amb Juan Gost segon i Luis Bustos tercer, respectivament.

A Màster45, David Gómez ha guanyat, seguit per Jordi Tugues i David Serra, mentre que Josep Marsal ha pujat al més alt del podi a Màster55, amb Francisco Javier Garcia i Juan Carlos Riera completant el podi.

A la categoria Femení, Maria San Miguel ha guanyat (27:25), seguida per Judit Solà i Clàudia Duocastella. Finalment, destacar l’actuació d’Hèctor Pla a Clàssiques i de Kirian Fernández a Aficionats.

Campionat de Catalunya de Promovelocitat

A PromoRACC GP2, Cesc Obiol ha guanyat les dues curses. Ha superat Shengo Sun i Àlex Remesal, que han completat el podi.

A PromoRACC 1, Bryan Gutiérrez ha destacat, guanyant les dues curses amb uns registres molt competitius. Marcos Vinagre ha aconseguit dos podis amb una tercera i una segona posició. Àlex Pérez ha obtingut la segona posició a la cursa sprint, i Santiago Iglesias ha quedat en tercer lloc a la segona cursa.

Santiago Iglesias ha dominat a PromoRACC 2, aconseguint un doblet que el manté líder del campionat. Adrián Acuña i Marc Soles han completat el podi.

A PromoRACC 3, Leo Middelmann ha dominat clarament. Spaeth Andrea ha obtingut una segona posició a la segona cursa. Luca Castro i Hugo Urbano han estat en les primeres posicions durant gran part de les curses. A PromoRACC 3 Open, Aleix Palos ha guanyat les dues curses, seguit de David Delgado i Collinet Noè.

A PromoRACC-E, Aleix Jovè i Luca Castro s’han repartit les victòries, amb Hugo Urbano i Taylor Lancho aconseguint un nou podi. A Promo-E 2.5, Max Gálvez i Jan Aguilera han destacat per davant de Samuel Alonso i Zoe Dear.

Trofeu Català de Supermotard

A SM Júnior, Jordi Antonio Sancho ha finalitzat en primera posició, obtenint un doblet. Max Serra ha fet segon. Loris Ford ha destacat a SM Sènior, sent el més ràpid en les dues curses, amb Antoni Moya en la segona plaça. Finalment, a SM Màster, Eduard Betrian ha guanyat les dues curses. Pep Saula i Ryan Blackburn s’han intercanviat les segones posicions a cada cursa.