El dos vegades campió de la categoria CRT i l’actual líder en el categoria Open de MotoGP, Aleix Espargaró, participarà en la XXXV edició de les 24 hores en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes.

Una notícia previsible que s’ha fet oficial en veure el seu equip entre la llista provisional d’inscrits a la web de les 24 hores de la Vall del Tenes. El nom de l’equip és “41 Team” i tot i no confirmar els pilots de manera oficial, FORMULARAPIDA.NET sap que Joan Cros, Lorenzo Santolino i Arnau López seran els seus companys en la prova, tal i com ell va mostrar el dia 31 de Juliol penjant una fotografia al Instagram: http://instagram.com/p/rH5FKkhJUL/?modal=true

Serà la segona vegada que Espargaró competirà en aquesta prova històrica i dura, ja que la seva primera participació va ser el 2012 on va finalitzar a les portes del podi. L’any passat no va poder participar al haver de competir en el Gran Premi de la Gran Bretanya on va acabar en el desè lloc. Tot i això el seu equip va competir a les 24 hores on la mecànica els va deixar al vint-i-novè lloc.

A part d’Espargaró, també s’ha confirmat el equip Team Honda Vico – Auto Wic Auto on hi ha la presència de Javier Garcia Vico, equip pel qual gairebé fa història l’any passat al estar molt a prop de la victòria final amb una motocicleta amb canvi.  La Granja l’Ametlla qui va guanyar el 2013 ha confirmat la seva participació juntament amb equips clàssics com el competitiu Talleres Pelayo. Com a novetat, o retorn, aquest any hi haurà un equip 100% femení.

La participació estrangera (europea) segueix en la competició amb la confirmació d’equips francesos i holandesos entre més de la vintena d’equips confirmats.