Alexander Albon és la gran novetat per a la participació dels Masters de Fórmula 3 que es disputaran a Zandvoort la setmana que ve. Amb ell s’hi suma la participació del qui va fer la pole, Sergio Sette Camara, o el retorn de Fortec a Fórmula 3.

A falta de poc més d’una setmana, anem coneixent els qui competiran en una de les dues curses més especials del any, els Masters de Zandvoort de Fórmula 3.

Una cursa on com ha succeït en els últims anys, no veurem al equip dominant de la categoria Europea, Prema Powerteam. En canvi els seus perseguidors, Van Amersfoort Racing i Hitech GP si que prendran part en la cursa però amb alguna sorpresa.

Hitech GP, no comptarà ni amb George Russell ni Ben Barnicoat, però si ho farà amb Nikita Mazepin i el líder del campionat de GP3 Series, Alexander Albon que torna a un Fórmula 3 després de competir amb Signature el 2015.

A Van Amersfoort Racing, equip local, comptaran amb tots els seus pilots a excepció de Harrison Newey. Qui si porta tota la seva graella són els de Motopark.

Carlin, igual que Hitech GP no tindrà a tots els titulars. Només Alessio Lorandi es queda a l’equip acompanyat de Colton Herta i Ameya Vaidyanathan.

Destaca també el retorn en Fórmula 3 de Fortec Motorsports que comptarà amb Sam MacLeod i Ricky Capo.

La llista provisional de 17 pilots completa és aquesta:

Equip Pilots
Carlin Alessio Lorandi – Colton Herta – Ameya Vaidyanathan
Hitech GP Nikita Mazepin – Alexander Albon
Van Amersfoort Racing Callum Ilott – Pedro Piquet – Anthoine Hubert
Motopark Joel Eriksson – Guanyu Zhou – Niko Kari – Sergio Sette Camara
Kfzteile24 Mücke Motorsport David Beckmann
Fortec Motorsports Sam MacLeod – Ricky Capo
Double R Racing Thomas Randle