Nasser Al-Attiyah ha hagut d’abandonar la prova abans de l’inici de la quarta etapa després de no poder solucionar els problemes que va patir en la jornada d’ahir.


Nasser Al-Attiyah fa sonar les primeres campanes d’aquest Dakar 2017. El pilot de Qatar, guanyador de les edicions de 2011 i 2015, ha hagut d’abandonar la prova sud-americana en no poder solucionar els greus problemes que va patir en la jornada d’ahir. Al-Attiyah va acabar acabant la tercera etapa a 25a posició a més de dues hores de Sebastien Loeb, amb qui estava lluitant per la primera posició en les dues primeres jornades.

Al-Attiyah va colpejar un clot a meitat de l’etapa 3, el que li va provocar la pèrdua d’una roda. Després d’intentar buscar algunes solucions al costat del seu copilot Matthieu Baumel, el qatarià i el francès van apostar per carregar la roda al capó del seu Toyota Hilux i arrossegar a tres rodes fins a la meta. Avui, vista la gravetat de la situació, han hagut d’assumir l’abandonament en aquest quart dia de competició.

El pilot de Toyota ja va patir problemes des del primer dia, on va haver de ser remolcat pel seu company Giniel de Villiers. No obstant això, malgrat un petit incendi i la fumera formada per l’incident, el qatarià va poder seguir la resta d’etapes a un ritme competitiu fins ahir.

Pel que fa a motos, cal destacar que en l’inici d’aquesta quarta etapa, el patrocinador d’Assegurances AMV informa que el pilot català Armand Monleón ha estat evacuat a l’hospital per una caiguda. Pel que sembla estaria conscient, a falta de més informació que podran seguir en la crònica final d’aquesta quarta etapa del Dakar 2017. Ara mateix, Barreda estaria al capdavant seguit de Sunderland i Renet.

Després del WP3, Cyril Despres lidera amb un minut de marge sobre Nani Roma i sis sobre Miko Hirvonen. Els Peugeot estan patint molt, amb problemes per Sebastien Loeb, Carlos Sainz i Stephane Peterhansel, que vénen a continuació. Un cop acabi l’etapa, tindran el resum final a FormulaRapida.net.