Jack Aitken ha guanyat la primera cursa del dia a Misano, per tornar en el liderat del campionat de la Fórmula Renault 2.0 Alps. Isaakyan i Daruvala completen el podi en la pista italiana.


Fet inusual avui a la Fórmula Renault 2.0 Alps, la sortida s’ha fet llençada. Una situació que ha aprofitat Jack Aitken (Koiranen GP) per ficar-se en primera posició seguit de Matevos Isaakyan (JD Motorsport) i Vasily Romanov (Cram Motorsport) que també superava a Daruvala (Fortec Motorsports) a la sortida.

Les posicions de la sortida es mantindrien més o menys fins al final. Stefan Riener (Koiranen GP) rodava en cinquè lloc separat de Vivacqua (JD Motorsport) i Hughes (Koiranen GP) qui intentava superar el brasiler per perdre els mínims punts possibles amb Aitken.

A falta de 9 minuts, Daruvala, l’autor de la pole es desfeia al revolt 1 de Romanov que a continuació era atacat per Riener. Al mateix temps, Hughes pujava al sisè lloc en avançar Vivacqua. Ell líder del campionat en aquell moment, també avançaria a Riener per acabar en cinquè lloc.

Amb aquest resultat, Jack Aitken lidera el campionat amb 5 punts sobre Hughes, tercer és Riener seguit d’Isaakyan i Vivacqua.

Resultats: 1 Aitken 2 Isaakyan 3 Daruvala 4 Romanov 5 Hughes 6 Riener 7 Vivacqua 8 Cazzaniga 9 Korneev 10 Pronenko 11 Fischer 12 Hamprecht 13 Bulatov 14 Ferrer 15 Baptista 16 Allen 17 Perullo 18 Isaakyan 10 Falchero 20 Baiguera