El pilot britànic Jack Aitken ha fitxat per l’equip Koiranen GP per disputar els campionats del Eurocup i de la Alps amb el Fórmula Renault 2.0.


Aitken completa la alineació de pilots per al Eurocup i també per a l’Alps. Recordem que al Eurocup Aitken és un dels preferits al títol, si només tinguéssim en compte l’última meitat de campionat, Aitken hauria finalitzat en segon lloc de la general. Els seus companys d’equip seran Anton de Pasquale i Jake Hughes al Eurocup.

Declaracions

Jack Aitken:

“He entrenat amb molts equips excel·lents aquest hivern, i Koiranen GP m’ha sorprès particularment, són tranquils però altament professionals en el box i tenen l’habilitat de donar-me un cotxe ràpid. Aquest és un any important per a mi i vull seguir mantenint el nivell que tenia a final de temporada passada fins la primera ronda.”

Afa Heikkenen, Koiranen GP CEO:

“Estem segurs que en Jack tindrà els resultats esperats per a la propera temporada. Seguint el seu final de temporada tant fort, estarà en posicions capdavanteres la major part del 2015 a la Fórmula Renault 2.0. Creiem que tenim l’alineació de pilots més forta fins ara, Jake Hughes i Jack Aitken treballaran junts, aprendran junts i ens donaran moltes informacions al nostre debutant, però ràpid en aprendre, Anton de Pasquale.”